Menu Sluiten

FAQ

Heb jij een vraag aan Mij? Kijk dan of jouw vraag tussen de meest gestelde vragen staat, ook wel bekend als FAQ. 

Een vereiste van Mij is het goed bestuderen van Mijn website. Ik geef geen antwoord op vragen waarvan de antwoorden hier te vinden zijn. Heb je dat gedaan? Dan ben je welkom om Mij te te benaderen. Mijn beschikbaarheid kun je vinden op Mijn nieuws pagina en via Twitter. Dan weet je waar en welke tijdstippen Ik er ben. Boek minstens 48 uur van te voren, Ik neem vrijwel nooit last-minutes aan. Stuur Mij via  de mail of Whatsapp het volgende:

  1. Je naam en leeftijd
  2. Je ervaring met BDSM
  3. Hoe lang en op welke locatie jij de sessie wil
  4. Wat je kinks zijn, je harde grenzen en medische beperkingen

Het betaalverzoek voor de aanbetaling wordt klaargemaakt en naar je verzonden. Zodra de aanbetaling is voldaan, staat onze afspraak voor de sessie vast!

Het hele idee van de aanbetaling is dat Ik dan de garantie krijg dat wij een afspraak hebben en dat jij dus de garantie hebt dat de sessie doorgaat. Ook moet de studio vooraf geboekt en betaald worden; daarbij komt ook nog dat sommige sessies extra voorbereidingstijd vergen. Mijn tijd is kostbaar en bij te late annulering, ben jij je aanbetaling kwijt. Indien je uiterlijk 48 uur te voren of eerder doorgeeft dat je verhinderd bent, kunnen we binnen twee weken een nieuwe afspraak maken. Lukt dit nog steeds niet binnen die twee weken, dan ben jij je aanbetaling kwijt. Wil jij een nieuwe sessie boeken, dan volgt er een nieuwe aanbetaling. Een aanbetaling gaat meestal via een betaalverzoek. Ik heb een zakelijke bankrekeningnummer waarvan de naam discreet is, maar er zijn ook andere betalingsmogelijkheden.

Het is van belang om op tijd te zijn, dus niet te laat, maar ook niet te vroeg. Door deze strakke planning aan te houden, voorkom wij dat cliënten elkaar zien.

Ik spreek vloeiend Nederlands en vind het altijd wel grappig als Nederlands sprekende cliënten Mij in steenkolenengels berichten..

Nee, kussen, masseren en wassen is wel toegestaan.

Slaaf helpt Meesteres Akimi met haar lange laarzen aandoen

Dat ligt eraan wat het is. Zolang het ethisch blijft en het niet iets is met kinderen, levende of dode dieren, kun je het gerust delen met Mij. Ook mensen die zich niet onderdanig voelen zijn bij Mij welkom als ze een kink/fetisj hebben die Mij ook interessant lijkt om te ontdekken. Laten we het gewoon bespreken, dan komen we er vast wel uit.

Geregeld word Ik benaderd door beginners die al jaren dromen van een BDSM sessie, maar net niet die stap durven te zetten om echt een sessie te boeken. Misschien wil je Mij liever online aanbidden en op die manier stapje voor stapje kennis met Mij maken. Als je subscriber wordt op mijn Loyalfans, krijg je foto’s te zien die je niet op Mijn Twitter kan vinden. Ook krijg je korting op video’s in mijn clipstore. Mijn video’s kun je ook apart kopen, zonder subscriber te zijn.

Als je nieuw bent, ben je heel nieuwsgierig naar wat er allemaal gaat gebeuren tijdens een BDSM sessie. Dat begrijp Ik. Voordat wij tot een afspraak komen, heb je al doorgegeven wat je ervaring is met BDSM, wat je kinks zijn, welke harde grenzen je hebt en eventuele medische beperkingen. Binnen deze kaders zal Ik gaan werken en aangezien ieder mens anders is, zal iedere sessie ook weer anders zijn. Als je aankomt op de locatie, hebben we eerst een kort gesprek om nader kennis te maken en kunnen wij je wensen doornemen. Dit zal de toon zetten voor de sessie en hoe deze verder zal verlopen hangt geheel af van onze dynamiek en hoe jij reageert.

Ik vind dit oprecht vervelend voor je, er zijn helaas veel scammers actief. Echter heb Ik verschillende stappen ondernomen om te laten zien dat ik professioneel te werk ga en niet de intentie heb om mensen op te lichten voor een paar tientjes. Zo ben ik regelmatig bij studio Donna Fiera te vinden en kan daar gewoon naar gebeld worden als je het allemaal niet vertrouwt. Vertrouwen is sowieso de basis van BDSM; moet jouw vertrouwen nog groeien, dan is de tijd nog niet voldoende rijp om aan een sessie met Mij te beginnen. 

Via LoyalFans ben Ik geverifieerd, aangezien dat verplicht is. Volg Mij eerst op social media om te zien met welke beroepsgenoten Ik daar interactie heb, dan ga je ook zien dat dit Meesteressen zijn die hun vak serieus nemen. I did My part, now you have to do yours..

Als je een Nederlandse bankrekening hebt, kun je via een betaalverzoek vanuit Mijn zakelijke bankrekening met een discrete naam je aanbetaling voldoen. Bij aanvang van de sessie kun je het restbedrag ook via betaalverzoek voldoen of met contant geld.

Via LoyalFans kun je met je creditcard Mij een tip geven als aanbetaling, maar weet wel dat je dan 20% extra moet betalen, aangezien het platform commissie afschrijft. Verder kun je via Throne met iDEAL en creditcard betalen.

Meesteres Akimi met haar bullwhip. Ze draagt een rood kleurig corset met een leren broek en lange laklaarzen. In haar handen heeft zij een bullwhip.