Menu Sluiten

Sessies

Al mijn live sessies vinden plaats in professionele SM-studio’s in Nederland. De studio’s zijn discreet, hygiënisch en een veilige plek voor jou en Mij. Sfeer heb Ik hoog in het vaandel staan. De muziek, de belichting, de geuren: je weet meteen dat je Mijn universum betreedt.  Vind je een live sessie iets te spannend, maar wil je Mij toch graag dienen? Lees hier meer over hoe je online BDSM en FemDom kan ervaren met Mij!

Mijn kinks

Ik haal er veel plezier uit om fysieke straffen uit te delen. Dan kun je denken aan CBT, nipple torture, zwepen, floggen, paddling, caning, face slapping, temperature play, trampling, naaldenspel en sounding. Het liefste in combinatie met een vorm van vrijheidsbeperking zoals Kinbaku of folie.

Ook ben Ik gek op breath play, dan gebruik Ik methodes zoals face sitting, een gasmasker, Mijn eigen armen of, als we een goede D/s relatie hebben opgebouwd, dat Ik je onder water duw. 

Verder kun je bij Mij ook terecht voor..

 • Vrijheidsbeperking: Wheel of misfortune, bondage, opsluiting in een kooi, sensory deprivation
 • Vernedering: Spugen, verbale vernedering, haar scheren/waxen, SPH, dick rating, cuckhold fantasy, publieke vernedering, mind-fuck, interrogation fantasy, sissification, human furniture
 • Aanbidding: Leer, lak, kant, laarzen, hoge hakken, lange nagels, voeten, billen
 • Soft SM: soft flogging, kietelen, kriebelen, verbaal plagen

Hier ben Ik ook nieuwsgierig naar..

Één van de redenen waarom ik zo gek ben op BDSM, is dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken en te leren valt. Ik ben een zeer nieuwsgierig persoon dus er zijn altijd wel nieuwe dingen waar Ik meer over wil leren en die Ik wil uitproberen. De volgende kinks zijn momenteel in ontwikkeling:

 • Findom
 • Shibari/Kinbaku
 • Puppy play
 • Pegging
 • Chastity

Misschien lijkt het je wat om deze samen verder te exploreren? Of zit je kink of fetisj hier niet tussen? Ik hoor er graag over, mits het niet Mijn harde grenzen overschrijdt. Hieronder zal Ik daar meer over vertellen.

Mijn harde grenzen 

 1. Ik doe niet aan goldenshowers, Roman showers of copra.
 2. Je raakt Mij nooit aan zonder toestemming, doe je dit wél, dan beëindig Ik de sessie meteen. 
 3. Ik doe niet aan switching.
 4. Ik bied geen seksuele diensten aan, dus geen penetrerende of orale seks. Ook alles wat in het Engels eindigt met ‘job’ bied Ik niet aan.
 5. Onderhandelen over de vorige vier punten of over mijn tarieven beschouw Ik als uiterst respectloos en kan leiden tot een blok of vroegtijdige beëindiging van de sessie.